Personeel

Qoup, werk voor alle leeftijden

Qoup Recruitment is niet alleen de specialist in banen voor 50 plussers en gepensioneerden. De opdrachtgevers van Qoup hebben ook banen voor jou.

Of je nou 40, 30 of een schoolverlater bent of op zoek naar een next step in jouw carrière dan ben je bij Qoup Recruitment aan het juiste adres want ook voor jou hebben wij werk.

Direct inschrijven kan via onderstaande button. Wil je eerst meer weten, neem dan contact met ons op.

Zodra wij jouw inschrijving binnen hebben nemen wij contact met je op om te kijken wat je wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat kan Qoup voor u betekenen?

Door onze kennis en ervaring op het gebied van recruitment weten wij in welke branche en bij welke bedrijven wij u kunnen voorstellen.

Het salaris

Qoup bepaalt in overleg met u en de werkgever de hoogte van uw salaris. Deze is passend voor de functie, uw ervaring en altijd conform de CAO waar u onder valt. In veel gevallen krijgt u ook uw reiskosten vergoed.

Werken via Qoup

Qoup Recruitment is een ervaren en betrouwbaar bureau dat uitsluitend de juiste persoon met de juiste vacature matcht. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ik word ziek, en dan?

Natuurlijk kan iedereen ziek worden. Dit is bij Qoup goed geregeld. Na 2 wachtdagen ontvangt u via het UWV 70% van uw loon. Wel dient u zich op de eerste ziektedag te melden bij Pay2day en natuurlijk uw werkgever!

Verlof of feestdagen, wat dan?

We kennen in een jaar diverse feestdagen. U verdient dan geen geld. Ook kan het zijn dat u op vakantie wilt of een verlofdag wilt. Als u via Qoup werkt bouwt u reserveringen op en die kunt u op dit soort dagen laten uit betalen. Goed geregeld!

Pay2day betaalt uw salaris uit

Qoup werkt voor de uitbetaling van uw salaris samen met Pay2day. Pay2day verwerkt wekelijks uw uren en betalen deze iedere woensdag uit. Meestal op donderdag zal uw salaris worden bijgeschreven. Indien u vragen heeft m.b.t. uw salaris dan dient u contact op te nemen met Qoup.

Bedragen minimumloon 2020

Bekijk hieronder de bruto bedragen voor het minimumloon per 1 januari 2020.

De bedragen van het wettelijk minimumloon gelden voor een volledige werkweek. Meestal is dat 36, 38 of 40 uur per week. Dit hangt af van de sector waarin u werkt en de mogelijke cao-afspraken die voor die sector gelden. In die cao-afspraken staat hoe lang een normale werkweek duurt. In supermarkten bijvoorbeeld is een volledige werkweek 40 uur. In de horeca en de glastuinbouw is dat 38 uur per week.

Tabel: minimumloon per uur voor fulltime werkweek van 36, 38 en 40 uur (bruto bedragen per 1 juli 2020) 

Bron: rijksoverheid.nl