Personeel

Qoup, werk voor alle leeftijden

Qoup Recruitment is niet alleen de specialist in banen voor 50 plussers en gepensioneerden. De opdrachtgevers van Qoup hebben ook banen voor jou.

Of je nou 40, 30 of een schoolverlater bent of op zoek naar een next step in jouw carrière dan ben je bij Qoup Recruitment aan het juiste adres want ook voor jou hebben wij werk.

Direct inschrijven kan via onderstaande button. Wil je eerst meer weten, neem dan contact met ons op.

Zodra wij jouw inschrijving binnen hebben nemen wij contact met je op om te kijken wat je wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat kan Qoup voor u betekenen?

Door onze kennis en ervaring op het gebied van recruitment weten wij in welke branche en bij welke bedrijven wij u kunnen voorstellen.

Het salaris

Qoup bepaalt in overleg met u en de werkgever de hoogte van uw salaris. Deze is passend voor de functie, uw ervaring en altijd conform de CAO waar u onder valt. In veel gevallen krijgt u ook uw reiskosten vergoed.

Werken via Qoup

Qoup Recruitment is een ervaren en betrouwbaar bureau dat uitsluitend de juiste persoon met de juiste vacature matcht. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ik word ziek, en dan?

Natuurlijk kan iedereen ziek worden. 

U dient u zich op de eerste ziektedag 

bij ons te melden!

Verlof of feestdagen, wat dan?

We kennen in een jaar diverse feestdagen. U verdient dan geen geld. Ook kan het zijn dat u op vakantie wilt of een verlofdag wilt. Als u via Qoup werkt bouwt u reserveringen op en die kunt u op dit soort dagen laten uit betalen. Goed geregeld!

Uitbetaling van uw salaris 

Qoup verwerkt de uitbetaling van uw salaris wekelijks en betalen deze iedere dinsdag uit. Meestal wordt op woensdag uw salaris worden bijgeschreven.