Personeel

Qoup, werk voor alle leeftijden

Qoup Recruitment is niet alleen de specialist in banen voor 50 plussers en gepensioneerden. De opdrachtgevers van Qoup hebben ook banen voor jou.

Of je nou 40, 30 of een schoolverlater bent of op zoek naar een next step in jouw carrière dan ben je bij Qoup Recruitment aan het juiste adres want ook voor jou hebben wij werk.

Direct inschrijven kan via onderstaande button. Wil je eerst meer weten, neem dan contact met ons op.

Zodra wij jouw inschrijving binnen hebben nemen wij contact met je op om te kijken wat je wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat kan Qoup voor u betekenen?

Door onze kennis en ervaring op het gebied van recruitment weten wij in welke branche en bij welke bedrijven wij u kunnen voorstellen.

Het salaris

Qoup bepaalt in overleg met u en de werkgever de hoogte van uw salaris. Deze is passend voor de functie, uw ervaring en altijd conform de CAO waar u onder valt. In veel gevallen krijgt u ook uw reiskosten vergoed.

Werken via Qoup

Qoup Recruitment is een ervaren en betrouwbaar bureau dat uitsluitend de juiste persoon met de juiste vacature matcht. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ik word ziek, en dan?

Natuurlijk kan iedereen ziek worden. Dit is bij Qoup goed geregeld. Na 2 dagen ontvangt u bij ons 90% van uw loon. Via het UWV ontvangt u 70% en wij vullen dit voor u aan tot 90%. Wel dient u zich op de eerste ziektedag te melden bij Pay2day en uw werkgever!

Verlof of feestdagen, wat dan?

We kennen in een jaar diverse feestdagen. U verdient dan geen geld. Ook kan het zijn dat u op vakantie wilt of een verlofdag wilt. Als u via Qoup werkt bouwt u reserveringen op en die kunt u op dit soort dagen laten uit betalen. Goed geregeld!

Pay2day betaalt uw salaris uit

Qoup werkt voor de uitbetaling van uw salaris samen met Pay2day. Pay2day verwerkt wekelijks uw uren en betalen deze iedere woensdag uit. Meestal op donderdag zal uw salaris worden bijgeschreven. Indien u vragen heeft m.b.t. uw salaris dan dient u contact op te nemen met Qoup.