Uw next step als 50 plusser

Wat Qoup voor u kan betekenen

Ondanks de krapte in personeel op de huidige arbeidsmarkt zijn er momenteel veel 50 plussers die moeilijk aan een passende baan komen. Qoup Recruitment is de specialist voor deze doelgroep. 

Onze werkwijze

Onder het kopje "inschrijven" kunt u zich bij ons aanmelden en uw actuele CV en andere informatie uploaden. Voordat wij met uw CV potentiële werkgevers benaderen gaan wij eerst met u een kop koffie drinken om u beter te leren kennen zodat we wat meer te weten te komen over uw arbeidsverleden en uw wensen voor de toekomst. Op deze wijze kunnen wij vaak succesvol een goede match maken tussen u en een werkgever.

Wilt u voordat u zich inschrijft meer informatie? Neem dan contact met ons op via ons centrale telefoonnummer: 06-28277666 of stuur ons een email: info@qoup.nl 

Wat kan Qoup voor u betekenen? 

Door onze kennis en ervaring op het gebied van recruitment weten wij in welke branche en bij welke bedrijven wij u kunnen voorstellen.

Werken via Qoup

Qoup Recruitment is een ervaren en betrouwbaar bureau dat uitsluitend de juiste persoon met de juiste vacature matcht. 

Het salaris

Qoup bepaalt in overleg met u en de werkgever de hoogte van uw salaris. Deze is passend voor de functie, uw ervaring en altijd conform de CAO waar u onder valt. In veel gevallen krijgt u ook uw reiskosten vergoed.

Verlof of feestdagen, wat dan?

We kennen in een jaar diverse feestdagen. U verdient dan geen geld. Ook kan het zijn dat u op vakantie wilt of een verlofdag wilt. Als u via Qoup werkt bouwt u reserveringen op en die kunt u op dit soort dagen laten uit betalen. Goed geregeld!