Beschikbare Kandidaten

Ontdek De Perfecte Match  voor uw bedrijf

Bij Qoup Recruitment geloven we dat ervaring en talent geen leeftijd kennen. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van uitdagende banen voor 50-plussers, maar wij bemiddelen ook met veel passie voor andere leeftijdsgroepen. Onze samenwerking met diverse projecten van het UWV, Werkplein Twente en LeerWerk trajecten stelt ons in staat om de perfecte match te creëren.

Bent u op zoek naar de juiste kandidaat voor uw organisatie? Hier is een actueel overzicht van beschikbare talenten. Bekijk hun vaardigheden en ervaring, en vind vandaag nog uw volgende toptalent.

Wilt u meer informatie over een van deze kandidaten of heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op, of vul het onderstaande formulier in. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte match voor uw team!"


Heftruckchauffeur/ Chauffeur (QR-221023-A)

Man, woonachtig te Hengelo in het bezit auto, heftruckcertificaat en van een rijbewijs BE. Zoekt een FT baan - Ploegendienst geen bezwaar.


Zorg/ Verkoop/ Overige functies (QR-201023-A)

Nette dame 56, woonachtig te Enschede zoekt per direct een baan. Ze heeft ervaring in de zorg, maar ook in de verkoop en schoonmaak. Dit laatste is niet wat ze nog wil. Mevrouw is ongeveer 24 uur per week beschikbaar (of in overleg)


Zorg!/ Commercieel medewerkster/ Export medewerkster/ Overige functies QR-100-12A

Spontane dame 56, woonachtig te Losser zoekt per direct een baan in de leuke baan in de (ouderen)zorg. Ze heeft ook ruime ervaring in commerciële binnendienst functies en is in per direct beschikbaar, uren in overleg.


Zorg/ Overige functies QR-RR-almelo-202310

Dame 50+, woonachtig te Almelo zoekt een baan. Ze heeft ervaring verschillende functies zoals in de zorg medewerkster, administratief medewerkster, expeditie medewerkster, kortom multifunctioneel en staat voor veel open. uren in overleg.


Verkoop/ Overige functies QR-PN2023-1

Vlotte ondernemende 55, woonachtig te Hengelo zoekt een afwisselende baan. Ze is een ex onderneemster en had 15 jaar haar eigen kledingzaak. Ze staat voor veel leuke functies open. uren in overleg.


Sales/ Horeca/ ADL-assistent/ Overige functies QR-DH2023-2

Dame 47, woonachtig te Enschede zoekt een leuke baan. Ze heeft ervaring verschillende functies zoals in de zorg als medewerkster ADL ass., maar ook staat voor veel open. Dagen en uren in overleg.