Gepensioneerd en (weer) aan het werk

Af en toe werken is leuk. Meer weten?

U bent gepensioneerd of u gaat binnenkort met pensioen maar eigenlijk wilt u best nog iets blijven doen. Misschien niet alle dagen maar wanneer u dat wilt. Ook kan het zijn dat u nu van een AOW moet rondkomen wat geen vetpot is, ook dan is een bijbaan een leuke aanvulling op uw inkomen. En op deze manier ontmoet u ook andere mensen, een fijne bijkomstigheid. Wat de reden ook is, u kunt zich hieronder direct inschrijven. Eerst meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs bij ons op de vestiging te Hengelo. Zie "Contact"

Extra informatie

Financieel voordeel

U heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt na jaren gewerkt te hebben. Mocht u besluiten om weer iets te gaan doen dan bent u in de luxe positie dat wat u bruto verdient netto ontvangt. Dat komt omdat u geen sociale premies meer hoeft af te dragen. Dat maakt het extra aantrekkelijk voor u :)

Parttime werken

Wij kunnen ons voorstellen dat u na een leven lang gewerkt te hebben niet ineens weer fulltime aan de slag gaat en dat is ook absoluut niet nodig. 1 Dag of misschien 2 dagen werken? Geen probleem, want u bepaalt hoe vaak en wanneer u werkt.

Vakantiegeld

Net als andere werknemers bouwt u ook vakantiegeld op dat in de maand mei zal worden uitbetaald. Mocht u voortijdig uit dienst gaan dan ontvangt u bij uw laatste betaling ook uw opgebouwde vakantiereserveringen.

Regelmatig hebben wij functies zoals: 

Brengen en ophalen van lease/huur auto's, koeriers werkzaamheden, allerhande werkzaamheden in supermarkten, schoonmaak werkzaamheden, maar ook leraren, administratieve medewerkers etc.